LC úly a LC linecké ořešky bezlaktózy TOPKA

Neohodnoceno
 

Balíček obsahuje:

2x LC směs na úly 

1x LC směs na linecké cukroví s ořechy 

1x LC mandlový likér bezlaktózy 250 ml

1x LC Ořechové neSalko bezlaktózy

1x LC neSalko bezlaktózy

Co z balíčku připravíte:

LC úly s alkoholem (LC mandlový Likér bezlaktózový) spodek úlů je z lineckého kolečka. 

LC úly bez alkoholu (LC neSalko vyslehat s bezlaktozovym máslem), naplnit úly. 

LC ořešky - vpíchat požadovaný tvar. Vyšlehat ořechové neSalko s bezlaktózovým máslem a krémem nazdobit tvary. Nechat nachladit. 

Dostupnost Skladem (> 5 ks)
Můžeme doručit do
30.11.2020
919 Kč    
Kategorie SEZÓNNÍ nabídka
 

Složení směsi na ořešky: mandlova mouka, kokosová mouka, erythritol, vinny kámen, xantanova guma, vlašske ořechy 

Priprava: ke směsi stačí přidat žloutek, 100 g bezlaktózového másla a 40 g bezlaktózové smetany. Vše zpracovat v těsto, rozvalet a vyrazit požadovaný tvar. Pečeme 160 C 7 minut. Zdobíme dle chuti.

Hmotnost: 318 g po upečení cca 30-40 slepenych kusů. 

Složeni úly : mandle, vlašské ořechy, kakao, erythritol 

Priprava: ke směsi stačí přidat 50 g změkleho bezlaktózového másla. V případě potřeby přidat do směsi po lžících vodu. Nechat v lednici 4 hodiny odležet. Vytvořte požadovaný tvar(formicka). 

Vychytavka: před vložením do formičky obalte těsto v kokosové mouce. 

Hmotnost: 340 g cca 30 ks. 

Složení neSalka: bezlaktózová smetana erythritol, bezlaktózové máslo 

Spotřeba: do 6 měsíců od data výroby. Po otevření spotřebujte do 3 dnů. Sterilováno.

Balení: 200 g

Složení neSalka ořech : bezlaktózová smetana, erythritol, bezlaktózové máslo, vlašský ořech 

Spotřeba: do 6 měsíců od data výroby. Po otevření spotřebujte do 3 dnů. Sterilováno.

Balení: 200 g

Složení likéru mandle: bezlaktózová smetana, erythritol, bezlaktózové máslo, alkohol 8,8% obj, mandle

Spotřeba: 6 měsíců od data výroby, po otevření do 7 dnů (uchovávat v lednici).

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Pouze registrovaní uživatelé mohou vkládat články. Prosím přihlaste se nebo registrujte.

Nevyplňujte toto pole:
 
Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.